Myllyrinne

Myllyrinne on ikäihmisten yhteisöasumisen (ohjattu senioriasumisen) yksikkö.

Yhteisöasuminen (Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ohjattu senioriasuminen) on itsenäistä vuokra-asumista, jossa jokaisella asukkaalla on oma asunto.

Toiminnassa korostuvat yhteisöllisyys, asukasta aktivoiva ja hänen omatoimisuuttaan tukeva toimintamalli. Ohjaaja on arjen tukena asukkaille kolmena päivänä viikossa.

Yhteisöasumisen (ohjatun senioriasumisen) tavoitteena on asukkaan aktiivinen omien voimavarojen käyttö ja arjen hyvinvointi, joka tukee fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitoa ja hyvää elämää.

Mahdolliset tarvittavat tukipalvelut asukkaalle voi tarvittaessa tuottaa yksityinen palveluntuottaja. Ohjattuun senioriasumiseen on mahdollista saada kotihoidon palvelua perustuen sosiaalihuoltolain 36§:n mukaiseen palvelutarpeen arviointiin ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen kotihoidon myöntämisperusteisiin. Asukas maksaa käyttämistään tuki- ja kotihoidon palveluista.

Myllyrinteessä on 16 asuntoa. Asunnot ovat kooltaan 39,5m2-47,5m2 kaksioita

Sisäänkäynti asuntoihin on tilavan yhteisen eteisaulan kautta.

Jokaisessa asunnossa on oma keittiö, makuuhuone ja tilava kylpyhuone. Asuntojen yhteydessä on myös oma piha, jonka voi jokainen laittaa omanlaiseksi.

Yhteisissä tiloissa on asukkaiden käytössä sauna sekä pyykinpesutilat.

Myllyrinne